« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE

Najbolji savjeti protiv starenja

Sunčane naočale nisu samo ukras i korisne za oči, nego i obrana od prijevremenog starenja kože

Zadržite mladolik izgled
Zadržite mladolik izgled (Arhiva)
Više o

starenje

,

bore

,

mladolik izgled

,

lijep izgled

Mladolik izgled želi svatko nakon što dođe u neke godine, a iako je starenje neizbježan prirodan proces, može ga se usporiti u slučaju da pazimo na svoje tijelo i kožu, vodeći brigu što jedemo i kako se njegujemo. 

Primjerice, često vježbanje može imati loš utjecaj na izgled vrata i lica, jer se napinjanje čeljusti i vrata tijekom vjebanja može odraziti na stvaranje bora koje će izgledati prilično ružno. Stoga, opustite mišiće kad vježbate.

>> Hrana koja pomlađuje i uklanja bore >>

Sunčane naočale nisu samo ukras i korisne za oči, nego i obrana od prijevremenog starenja kože - škiljenje zbog sunca stvorit će male borice oko očiju.

Briga za kožu treba biti redovita - piling i hidratacija neka vam uđu u naviku, odredite dane kad ćete se posvetiti koži, a rutinu dnevnih i noćnih krema ne treba remetiti. 

>> Bore se pojavljuju zbog loših navika >>

Uz to, neka u tanjuru bude dovoljno omega-3 masnih kiselina, koje su svojim antiupalnim učinkom sjajne u borbi protiv starenja, kao i antioksidansi koji će zaštititi sloj kolagena i održati vašu kožu sjajnom i glatkom te smanjiti bore.

Zapamtite - nikad nije prerano početi voditi brigu o izgledu.

27.10.2014. 06:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh