« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana
SAVJETI

Najbolji jutarnji trening

Za dodatni pozitivan učinak vježbanja dobro je povećano konzumirati masnoće nakon vježbanja, ali to ne znaći da tokom dana možete konzumirati bilo kakvu hranu

Bacite se na jutarnje vježbanje
Bacite se na jutarnje vježbanje (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

jutarnja tjelovježba

Jutarnja vježba je, osim za mršavljenje dobra i za izlučivanje hormona sreće, koji je odgovoran za ugodan početak dana. Jutarnjom tjelovježbom ćete u ranim jutarnjim satima biti dobro pripremljeni za stres.

A ako ste među onima kojima tjelovježba i nije nešto najomiljenije, jutro će biti najbolji dio dana da ju odradite, jer je neugodan zadatak najbolje obaviti na početku dana, kako vam kroz dan ne bi predstavljala sve veći problem, od kojeg ćete na kraju odustati.

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe. Ti uvjeti pružaju okruženje koje je idealno za potrošnju masnoće koja je pohranjena u tijelu.

Za dodatni pozitivan učinak vježbanja dobro je povećano konzumirati masnoće nakon vježbanja, ali to ne znaći da tokom dana možete konzumirati bilo kakvu hranu.

Preporučam vam da vježbate prije doručka jer su tako vježbe za mršavljenje vrlo učinkovite. Dokazano je da je za gubitak suvišnih kilograma najbolja jutarnja tjelovježba

Savjeti za jutarnju tjelovježbu su tu, na portalu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
17.01.2021. 09:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.01.2021. 10:00
    trčanje ujutro
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh