« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
IDEMO ;)

Najbolji je jutarnji trening

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe

Naravite trening ujutro i krenite dalje
Naravite trening ujutro i krenite dalje (Arhiva)
Više o

trening

,

jutarnji trening

Jutarnja vježba je, osim za mršavljenje, dobra i za izlučivanje hormona sreće, koji je odgovoran za ugodan početak dana. Jutarnjom tjelovježbom ćete u ranim jutarnjim satima biti dobro pripremljeni za stres.

A ako ste među onima kojima tjelovježba i nije nešto najomiljenije, jutro će biti najbolji dio dana da ju odradite, jer je neugodan zadatak najbolje obaviti na početku dana, kako vam kroz dan ne bi predstavljala sve veći problem, od kojeg ćete na kraju odustati. 

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe. Ti uvjeti pružaju okruženje koje je idealno za potrošnju masnoće koja je pohranjena u tijelu.

Za dodatni pozitivan učinak vježbanja dobro je povećano konzumirati masnoće nakon vježbanja, ali to ne znaći da tokom dana možete konzumirati bilo kakvu hranu.

Preporučam vam da vježbate prije doručka jer su tako vježbe za mršavljenje vrlo učinkovite. Dokazano je da je za gubitak suvišnih kilograma najbolja jutarnja tjelovježba. 

Više savjeta o vježbanju pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
18.10.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    18.10.2021. 09:08
    uvijek bio i bit ce
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh