« Film
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
DOBRI UZORI

Najbolji filmski muževi

POGLEDAJTE VIDEO - Muškarci koji su s ljubavlju podržavali snove i ambicije svojih supruga

(YouTube)
Više o

ljubav

,

Julie i Julia

,

suprug

,

viktorija život mlade kraljice

,

najbolji muževi

,

Priča o prvaku

,

Blind side

,

Julia Child

,

Sean Tuohy

Nakon Oscara i drugih važnih i nevažnih dodjela slijedi još jedan popis najboljih u 2009. Tri muškarca probila su se sa svojim ulogama na neslužbeni popis najboljih filmskih muževa prošle godine.

Paul Child i Eric Powell

Film Julie&Julia pokazao nam je čak dva "idealna" muškarca. Julia Child cijeli je život pratila supruga Paula Childa, a kad je poželjela ostvariti svoje ambicije dobila je njegovu bezuvjetnu podršku.

Paul, kojeg u filmu igra Stanley Tucci, bio je uz nju u vremenima kad se nije smatralo pristojnim da žena gradi karijeru. S druge strane Eric Powell se u filmu vrlo uspješno nosio sa svim usponima i padovima svoje Julie.

Princ Albert

Za naklonost tek punoljetne Viktorije u filmu „Viktorija: Život mlade kraljice" borili su se mnogu muškarci koji bi učinili sve kako bi se domogli engleskog prijestolja. Srećom, upoznala je Princa Alberta (Rupert Friend) s koji je podržao njene ideale i bio jak oslonac u iznimno teškom razgoblju.

Sean Tuohy

Muški ego teško podnosi snažne ženske ličnosti, a Sean Tuohy iz Priče o prvaku je odličan primjer kako bi se muškarci trebali ponašati kad pored sebe imaju žene s jakim karakterom. Bez njega, Leigh Anne (Sandra Bullock) vjerojatno ne bi mogla pronaći snagu da pomogne Afro-Amerikancu i beskućniku koji se kasnije razvio u vrhunskog igrača američkog nogometa.

 

31.03.2010. 10:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh