« Putovanja
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
PRISTUPAČAN SMJEŠTAJ

Najbolji europski kampovi

Bez obzira na to volite li kampiranje ili ne, najbolji europski kampovi nude pravi odmor po pristupačnim cijenama

Kamp
Kamp (Camping Areti)
Više o

smještaj

,

jeftina putovanja

,

brzi ručak

,

26. ožujka

Autori knjige "Cool Camping Europa" odabrali su 80 najboljih kampova Starog kontinenta i pokazali da nisu nužno svi kampovi vezani uz masovni turizam:

1. La Fresneda, Katalonija
Kamp ima 28 smještajnih jedinica između drveća maslina i badema. Od 2002. ga vodi nizozemski par koji gostima u obližnjem restoranu nudi španjolske specijalitete i vino lokalnih proizvođača.

2. Il Falcone, Italija
Umbrija, regija u kojoj se nalazi kampiralište, još uvijek nije odredište masovnog turizma. Smještajne jedinice nalaze se na brežuljku s kojeg se pruža lijep pogled na obližnje jezero, a grad Orvieto poziva na dnevne izlete.

>>Kako smanjiti troškove putovanja

3. Camp Spirit, Nizozemska
Gosti se ne moraju brinuti o smještaju, jer im domaćini na raspolaganje stavljaju niz različitih šatora. U svakom od njih se nalaze 'pravi' kreveti, posuđe i osnovne namirnice.

Kamp

4. Areti, Grčka
Šator je moguće postaviti odmah uz plažu ili nešto dublje u šumi s borovima i eukaliptusima. Ukoliko im dosadi kampiranje, gosti mogu iznajmiti drvene kućice, a kamp nudi i niz sportskih aktivnosti.

>>Turisti koji nas izluđuju na odmoru

5. Les Romarins, Francuska
Odličan izbor za sve koji žele posjetiti Monaco i Azurnu obalu. Kamp se nalazi u blizini panoramske ceste iznad Monaca i po prihvatljivim cijenama nudi smještaj uz prekrasan pogled na more. 

22.06.2010. 10:04:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh