« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MEGAPANDA.HR

Najbolje zaštitne maske i stakla za vaše pametne telefone

Pametni telefoni ponekad izgube taj pridjev – obično se to događa kad padnu i razbiju se, no uz ovu opremu ste sigurni

Kupite uz još veći popust uz promotivni kod
Kupite uz još veći popust uz promotivni kod (Megapanda.hr)
Više o

Samsung

,

iPhone

,

pametni telefon

,

zaštitne maskice

,

kaljeno staklo

,

zaštitno staklo

Oprema za pametne telefone važan je dio cijele priče - vaš omiljeni gadget može biti lijep i dobar, no je li i siguran? Kako su nam pametni telefoni uvijek pri (ili u) ruci, svakodnevno su izloženi mogućnosti da padnu, kliznu, ogrebu se ili razbiju.

Upravo iz tog razloga dobro je opremiti se zaštitnom opremom, no pritom nije svejedno ni kako izgleda, naravno - predlažemo vam ponudu na megapanda.hr koja će zadovoljiti i najizbirljivije.

Kaljeno staklo

Koliko vam se puta u životu dogodilo da je staklo mobitela dobilo neku ogrebotinu ili pukotinu? Ako ste ponosni vlasnik pametnog telefona visoke klase, sigurno ste za njega izdvojili i popriličnu sumu novaca, pa nema neke svrhe štedjeti na zaštiti. Razmislite - kupili ste novog limenog ljubimca i niste uplatili kasko? Teško da bi vam se to moglo dogoditi, pa napravite istu stvar i sa svojim mobitelom.

Megapanda.hr ima u ponudi visokokvalitetna kaljena stakla sjajnih zaštitnih karakteristika - nanostrukturirana, debela samo 0.3 mm, no tvrdoće čak 9H. Stakla su precizno obrezana na CNC stroju, obrađenih rubova i vrlo otporno na ogrebotine i udarce.

Zaštitno kaljeno staklo

Ovako napravljeno staklo značajno smanjuje mogućnost pucanja ekrana pri padu preuzimajući silu pada na sebe. Naravno, staklo je u potpunosti prozirno i ne gubite ništa na HD kvaliteti slike, a pritom i smanjuje odsjaj, poboljšavajući na taj način iskustvo korištenja ekrana.

Jednostavno se postavlja i skida, uz drastično smanjenu mogućnost nastajanja mjehurića koje je karakteristično za zaštitne folije.

Zaštitne maske

Zaštitna maska odradit će ostatak zaštite na vašem telefonu i trajno sačuvati njegov lijep izgled. Ovdje predstavljamo sjajne zaštitne maske vrhunskog dizajna sa zrcalom na pozadini, napravljene od visokokvalitetnog aluminija i plastike.

Svaka maska za određen tip telefona jednostavno se postavlja, omogućujući pritom nesmetan pristup svim gumbima i funkcijama telefona. Otporne i izdržljive maske štite pametni telefon od nečistoća, padova, udaraca i oštećenja svih vrsta, uz vrhunski dizajn koji prati osnovni dizajn telefona.

Elegantna zaštitna maska

Naravno, ovo je samo jedan od mnogih tipova zaštitnih maskica u ponudi, pa svoje želje po pitanju boje i izgleda možete lako ispuniti surfanjem po bogatom izboru.

Sve u svemu, zaštita pametnog telefona nikad nije bila jednostavnija i lakša, a megapanda.hr u svojoj ponudi ima zaštitne maskice i kaljena stakla za sve vodeće modele pametnih telefona.

Na kraju - cijena. Iako zaštita nema cijene, jer će svaki servis koštati prilično, omjer cijene i kvalitete u ovom slučaju je savršen - provjerite ponude i akcije na megapanda.hr i obucite svoj omiljeni gadget u zaštitnu odjeću vrhunske kvalitete i dizajna.

Ekskluzivno za čitatelje Metro portala Megapanda odobrava i popust od 15 posto, dovoljno je prilikom kupovine unijeti promotivni kod - METRO15 i vaša kupovina bit će još povoljnija!

Požurite i naručite zaštitu za svoj pametni telefon!!

15.10.2016. 09:48:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh