« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
LOOL

Najbolje se ljube Švicarci, a Danci su prvaci u preljubima

Hrvata na listi nema, na žalost, tako da možemo samo prenijeti podatke o 15 europskih zemalja. Britanci su ispali najgori u seksu ....

Britanci su koma u krevetu
Britanci su koma u krevetu (DeviantArt)
Više o

seks

,

ljubljenje

,

najbolji poljupci

Najnevjernije nacije u Europi su, vjerovali ili ne, Danci i Finci koji su podijelili prvo mjesto u anketi o seksualnim navikama s 32 posto ljudi koji su prevarili trenutnog partnera. Francuzi i Talijani, veliki ljubavnici, ipak su ispali prilično vjerni ...

Najbolji su ljubavnici, pazite sad - Švicarci?! Dobili su prosječnu ocjenu 3.9, nakon njih slijede Nizozemci i Austrijanci, dok su na zadnjem mjestu Britanci s 3.3 boda.

Ocjenjivanje kvalitete seksualnog života ponovno je na prvo mjesto postavilo Švicarce, slijede ih Nizozemci i Španjolci, a Britanci su i ovdje ostali na zadnjem mjestu.

Nizozemci i Austrijanci najviše se seksaju na javnim mjestima, Francuzima je spavaća soba ipak najdraža, a zanimlijvo je da se pola ispitanih Francuza nije moglo sjetiti koliko su imali ljubavnika, a kamoli kako su se zvali.

Nestašni sjevernjaci, Danci i Sjevernjaci obožavaju veze za jednu noć, pa ih je 51 posto priznalo kako to radi redovito, a problem Britanaca je možda u nošenju kostima tijekom seksa, što ih radi 11 posto.

Hrvata, eto, na listi na žalost nema, pa se ne možemo usporediti s ovim ludim brojkama ...

26.03.2014. 15:12:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh