« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina
BESPLATNI DOŽIVLJAJI

Najbolje internet stranice za virtualna putovanja

Posjetite Kinu, Austriju, Poljsku, Češku, Rumunjsku, Slovačku, Mađarsku, Rusiju, Tajland i Njemačku

MapJack
MapJack (MapJack)
Više o

internet stranice

,

Google Street View

,

virtualno putovanje

Google Street View još uvijek nudi najbolju pokrivenost gradova i znamenitosti panoramskim slikama od 360 stupnjeva koje pozivaju na virtualno putovanje, ali postoji sve više konkurentskih stranica koje se fokusiraju na pojedine lokacije.

Google nas vodi u središte New Yorka, Pariza i Londona, a među najboljim alternativnim stranicama za putovanja pomoću miša i ekrana, po izboru portala Mashable, nalaze se:

City8
Stranica u svojoj bazi nudi na tisuće fotografija iz više od 40 kineskih gradova. Dugo nije bila prilagođena stranim jezicima ali odnenadvno postoji i engleska verzija.

NORC
NORC pokriva gradove istočne i središnje Europe, tj. veće gradove u Austriji, Poljskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Rusiji. Stranica određene slike prikazuje u tri dimenzije pa u njima možete posebno uživati ako imate 3D naočale.

MapJack
Stranica nudi dobar izbor određenih lokacija na Zapadnoj obali SAD-a te dijelovima Tajlanda. Ukoliko ne volite velike korporacije iza kojih stoji veliki novac, MapJack je odlična alternativa jer se iza cijelog projekta nalazi više entuzijazma nego dolara.

SightWalk
Njemačka stranica vas vodi u Bonn, Berlin, Dusseldorf, Hamburg, Koeln, Muenchen i Stuttgart. Odlično je povezana s Facebookom i Twitterom što omogućuje razmjenu doživljaja s prijateljima.

26.06.2011. 16:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh