« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
KONFERENCIJA

Najavljeni WinDays 12

Kreativni naglasak 12. izdanja konferencije, osim na izvrstan program, stavljen je i na zabavne sadržaje

WinDaysi po 12 puta
WinDaysi po 12 puta (WinDays)
Više o

WinDays 2012

,

WinDays 12

Koncept Microsoft WinDays12 konferencije temelji se na otvaranju društveno relevantnih tema po čemu je priznata i prepoznata već više od deset godina. Na radost svih sudionika, kreativni naglasak 12. izdanja konferencije, osim na izvrstan program, stavljen je i na zabavne sadržaje zbog kojih je Microsoft WinDays konferencija već godinama nezaobilazno odredište IT stručnjaka, novinara, vodećih predavača iz regije i šire te biznismena.

Program konferencije bavi se aktualnim trendovima u poslovanju te nudi mogućnosti za povećanje učinkovitosti, produktivnosti i optimizacije procesa unutar poslovnog okruženja. Predavači i stručnjaci razmjenjuju mišljenja i ideje za unaprjeđenje poslovnih procesa i predstavljaju ready-to-use tehnološka rješenja koja su temelj uspješnog poslovanja.

"WinDays12 se i ove godine održavaju na već poznatom mjestu, u Rovinju od 23. do 27. travnja pa već sad možete rezervirati termin u svom kalendaru. Prva tri dana rezervirana su za tehnološki dio konferencije koja će okupiti vodeće profesionalce iz IT industrije kako bi podijelili znanja, iskustva i razmišljanja o aktualnim temama.

Poslovni dio konferencije će kroz završna dva dana obraditi aktualne gospodarske teme i analizirati najnovije trendove u poslovanju. I ove godine cilj nam je učiniti konferenciju još boljom, pomaknuti granice i otvoriti nove teme interesantne za hrvatsko gospodarstvo u cjelini. Vjerujem da se i ove godine vidimo u Rovinju!" izjavio je Draško Ivanišević, direktor Microsoft WinDays12 konferencije.

01.12.2011. 22:10:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh