« Glazba
objavljeno prije 12 godina
BAĆINSKA JEZERA

Najavljen treći Festival 7 jezera

Festival 7 jezera se pretvara u jedan od najvažnijih regionalnih festivala nezavisne scene

Festival 7 jezera
Festival 7 jezera (Arhiva)
Više o

festival

,

7 jezera

,

Baćinska jezera

,

Peračko blato

Treće izdanje sve utjecajnijeg festivala u regiji - Festivala 7 jezera, koji će se održati u Pločama u prekrasnom ambijentu Peračkog blata na Baćinskim jezerima od 26. do 29.7., ove će godine ugostiti grupe: TBF, Disciplin A Kitschme, Goribor, Sopot, Siledžije, Bolesna štenad, Interzone, Embassy 516, Threesome, Hemendex, Man Zero, Rumpelstinski. .

Sa ciljem da Festival 7 jezera bude regionalni festival nezavisne scene koji bi publici iz regije ponudio presjek najboljeg što se u tekućoj godini pojavilo u regiji i obilježilo godinu, na festivalu su unazad dvije godine nastupile grupe: Let 3, Kanda, Kodža i Nebojša, Majke, Darko Rundek, Stuttgart Online, Kawasaki 3P, Repetitor, Vuneny, Goribor, Vlasta Popić, Dječaci, Antenat, Damir Avdić, S.A.R.S, Luka Belani, S3ngs, Ivan Vragolović, Popečitelji, Erotic Biljan & His Heretics itd.

S obzirom na izvođače koji su nastupili na festivalu kao i prva potvrđena imena za 2012. godinu, Festival 7 jezera nesumnjivo se pretvara u jedan od najvažnijih regionalnih festivala.

http://www.7jezera.info/

http://www.facebook.com/#!/events/396212653732542/

03.05.2012. 07:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh