« Ekosfera
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
ZEGEVEGE

Najava ZeGeVege festivala u rujnu

Ne propustite 13. ZeGeVege festival u rujnu, Jelačićev trg: Raznolika i bogata ponuda veganskih proizvoda; edukativni i zabavni sadržaji

ZeGeVege festival
ZeGeVege festival (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

ZeGeVege festival

,

rujan

U samome srcu Zagreba, na Trgu bana Jelačića, u petak 3. rujna od 8 do 21 sati i u subotu, 4. rujna 2021. od 8 do 20 sati, svi će moći uživati u jedinstvenom, edukativnom i zabavnom, 13. po redu ZeGeVege festivalu održivog življenja.

Organizatori, Prijatelji životinja, pozivaju sve na dvodnevnu Veganmaniju: „Svi smo se, blago rečeno, nakon pauze zaželjeli najdražeg nam i najzelenijeg festivala. Iznimno nas raduje što vas možemo pozvati da zajedno s nama proslavite suosjećanje i izgubite se među bogatom i raznovrsnom ponudom izlagača, educirate se i zabavite! Pridružite nam se u ovoj veseloj proslavi zdravlja, očuvanja planeta i poštovanja života svih bića!"

ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti.

Ovogodišnji ZeGeVege festival zasjat će u punom sjaju istodobno poštujući sve propisane protuepidemijske mjere. S ciljem educiranja javnosti o važnosti prelaska na biljnu prehranu i održivog življenja, posjetitelje ZeGeVegea dočekat će brojni izlagači biljne hrane, ekoproizvoda, kozmetike koja nije testirana na životinjama, štandovi s različitom literaturom i mnogi drugi, kao i restorani s ponudom ukusnih veganskih jela za sve one koji se odmah požele počastiti.

Cilj ZeGeVege festivala je da na zabavan i pristupačan način educira građane o problemima 21. stoljeća uzrokovanima iskorištavanjem prirode i životinja te da promiče način življenja koji dugoročno omogućava opstanak biljnih i životinjskih vrsta, bioraznolikost, prirodnu ravnotežu, miran suživot svih bića na Zemlji i prevenciju i suzbijanje raznih bolesti.

Važnost ZeGeVege festivala održivog življenja dodatno je povećana aktualnošću klimatskih promjena i nužnošću okretanja biljnim proizvodima kako bi se zaustavilo globalno zatopljenje.

Više informacija nalazi se na www.zegevege.com i Facebook-stranici ZeGeVegea

20.07.2021. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh