« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
VIKEND

Nabrijani vikend u Attacku

I opet će biti jedan dobar vikend u AKC Attacku s hrpom dobrih koncerata i mjuze, uz standarndne radionice

DUBENEFIT za Crnog Ovna
DUBENEFIT za Crnog Ovna (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

AKC Attack

DUBENEFIT ZA CRNOG OVNA

AKC ATTACK // 16.2.2023. // 20:00-02:00 // 5 €

Solidarne akcije su ono što od nastajanja veže Reggae/Soundsystem i Punk kulturu. U kolaboraciji Reggae/Dub selektora i zagrebačkog AKC Attacka pozivamo vas na benefit žurku za drugare i drugarice iz novosadskog Crnog Ovna. Crni Ovan je mjesto koje održava manifestacije Punk/Hard-Core karaktera te se bavi pitanjima prava životinja, a razlog zbog čega su napadnuti od strane neonacista je taj što se njihovo djelovanje temelji na antifašizmu, solidarnosti i toleranciji. Za ovu priliku će prostor biti ispunjen sa stackom od 4 hog scoopsa, te selekcijom plejade selektora nastanjenim u Zagrebu.

SANDOKAN HIFI

MIRNA

BELLYFULL & DAMIEN PROPHET (REFUGEE HIFI)

PREVARA SOUNDSYSTEM

GIDRABOX w/ MOKOSH, LASMO

AKC ATTACK // 17.2.2023. // 23:00 - 06:00 // 6 €

Dva Zadrana i jedna zagrebačka adresa, zavidno poznavanje EBM i Electro materije te strogi estetski kriteriji kojima se vode pri odabiru paka neke su od odlika koje krase Gidrabox. Sa svojim su prepoznatljivim b2b setovima rado viđeni gosti svih iole ozbiljnijih klubova, ali i festivala, stoga i ne čudi da u svojoj biografiji imaju zapisane nastupe u većini zagrebačkih klubova, splitskoj Kocki, zadarskoj Nigdjezemskoj, Blast festu i mnogim drugim. Ovaj su event kurirali prema vlastitoj viziji onoga što klupska večer je i mora biti, a to je, prije svega, naglasak na kvalitetnoj glazbi i dobrom zvuku, pa tek onda zabava. Zato kao podršku dovode dva provjerena imena, splitsku Mokosh, rezidenticu Pneumatika kolektiva koja se ističe svojima Bass/Electro/Breaks setovima i zadarskog Heavyweight Dub Steppa producenta Lasmu, koji napušta svoj habitat Dub šuma i svojim tvrdim Dubplateovima postavlja temelj za večer koja nas vodi do dragi stanja.

GIDRABOX (Zadar)

MOKOSH (Pneumatika, Split)

LASMO (Prevara, Zadar)

ATTACKOVA HIBRIDNA ZAJEDNICA

LITERARNA RADIONICA - IZRADA SLIKOVNICE

18.2.2023. od 12:00, MO Dugave, Ulica Sv. Mateja 93.

Poveznica na prijavnicu: https://bit.ly/3RhBvOe

Prijave se zaprimaju zaključno s 16.02. u 18.00 sati

Radionica je namijenjena uzrastu 07 - 15 godina

Literarna radionica, ovaj puta je u kombinaciji s likovnom umjetnošću. Radionica će se posvetiti osmišljavanju i crtanju priča. Priče se osmišljavaju na zadanu temu, potom se pristupa vizualnim rješenjima, tako što djeca svoju priču prikazuju u kombinaciji crteža i kolaža. Svaka se priča tako uvezuje i postaje slikovnica. Voditeljice radionice su osnivačice Kazališta sjena Tripstih koje iza sebe imaju dugogodišnji kazališno- kreativni pedagoški rad. Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene), Petra Bokić (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene). Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije, kazalište sjena za djecu i odrasle, radionice. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz projekata, neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija za monooperu u režiji Marija Kovača Ljuski glas, radionice kazališta sjena za odgojitelje i dramske pedagoge, Laboratorij zabave, scenografija i likovno oblikovanje za antički festival Burnumske ide u Ivoševcima.

SUB RITES w/ BABILONSKA, KORNET, JIN-SAN, HVALA SVEN & MIKI DELAY

AKC ATTACK // 18.2.2023. // 22:00-05:00 // 6 €

Sub Rites novi je program AKC Attacka s fokusom na Drum&Bass glazbi i Soundsystem kulturi. Na prvom izdanju očekuju vas provjerena imena s različitih zagrebačkih underground scena koja su za ovu priliku pripremila ekskluzivne Jungle setove. Za potpuni audio doživljaj pobrinut će se Kordoom HIFI Soundsystem koji za ovu priliku napuštaju klasičnu klupsku konfiguraciju i stvaraju Soundsystem arenu kako bi na izvoran Roots and Culture način prenijeli viziju i estetiku Jungle glazbe.

BABILONSKA (ZEZ, Subtilno)

KORNET (Volta)

JIN-SAN

HVALA SVEN

MIKI DELAY

16.02.2023. 10:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh