« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 2 godine
BRAVO

Na prestižnom Decanteru Feravino osvojilo čak šest medalja

Srebrom su se okitile ledena Frankovka 2016. i Graševina Miraz 2016., a broncom Cuvée Miraz 2015., Frankovka Miraz 2015. te Graševine Dika i Miraz, obje iz 2017.

Svaka čast!
Svaka čast! (Feravino)
Više o

nagrade

,

Feravino

,

Decanter

Nakon nagrada na IWC-u, još jedna odlična vijest stiže za Feravino. Na najvećem svjetskom vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards nagrađeno je čak šest vina. 

Uz novi proizvod vinarije iz Feričanaca - izvrsnu Frankovku, ledeno vino iz 2016., srebrom se okitila i hvaljena Graševina Miraz, također iz 2016., dok su broncu osvojili Frankovka Miraz iz 2015., izniman Cuvée Miraz 2015. te Graševine - Miraz i Dika, obje iz 2017. 

„Za razliku od slavonskih vinarija koje su poznate po bijelim sortama, naša vinarija u jednakom omjeru proizvodi bijela i crna vina. Posebnu pažnju posvećujemo kraljici vinograda i podruma - frankovki, sorti grožđa koja je u Feravinu pronašla svoj novi dom. Naravno, tu je i graševina kao dominantna sorta Slavonije. Da je riječ o odličnim vinima potvrđuju i najnovije medalje koje smo osvojili na prestižnom Decanteru. Radeći na zajedničkom cilju s puno truda, ozbiljnosti i ljubavi, u Feravinu na prvo mjesto stavljamo kvalitetu za koju jamčimo svojim imenom", ističe Luka Vrga, član Uprave Osilovca, tvrtke u čijem sastavu posluje Vinarija Feravino.

23.05.2018. 15:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh