« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana
COOL

Na obroncima Motovuna obilježen dolazak premium HONOR Magic6 Pro

Idilični krajolik istarskog gradića Motovuna poslužio je kao odlična kulisa za predstavljanje mogućnosti nagrađivanih HONOR Magic6 Pro kamera

HONOR
HONOR (HONOR)
Više o

Motovun

,

HONOR Magic6 Pro

Najnovije „pojačanje" premium HONOR Magic serije pametnih telefona, HONOR Magic6 Pro, danas je u prekrasnom ambijentu ROXANICH Winery and Design Hotela te na obroncima Motovuna doživio i svoju domaću premijeru. Kako bi se obilježio dolazak posljednjeg HONOR-ovog flagshipa u Hrvatsku, kroz niz aktivnosti demonstrirana je prava snaga ove posljednje inovacije globalnog tehnološkog brenda HONOR.

HONOR Magic6 Pro dosad je privukao veliku pozornost jer je postavio nove standarde u industriji i redefinirao granice premium segmenta pametnih telefona. U HONOR-u ćemo nastaviti pomicati granice, posebice kada je u pitanju razvoj inovacija koje su usmjerene na dodatno unaprjeđenje korisničkog iskustva", istaknuo je Peter Zhu Di, generalni direktor HONOR-a za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju te dodao kako se uređaj ističe u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Napredne fotografske mogućnosti pod budnim okom vrhunskog fotografa

Upravo na motovunskim gradskim zidinama vrhunsku kameru HONOR Magic6 Pro-a, testirao je poznati fotograf i edukator Goran Kovačević. Kovačević je okupljenima održao i edukativnu radionicu mobilografije na kojoj je prezentirao napredne postavke fotografiranja uz pomoć pametnog telefona HONOR-a Magic6 Pro i njegovog Falcon sustava kamera. Riječ je o sustavu koji koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI), koja omogućuje snimanje svijetlih i živopisnih fotografija s impresivnim detaljima pa tako ovaj premium pametni telefon može zadovoljiti potrebe i zahtjeve profesionalnih fotografa.

Kada je u pitanju kamera, pametni telefoni današnjice u nekim segmentima zaista mogu konkurirati profesionalnim fotoaparatima. Tu se definitivno ističe HONOR Magic6 Pro koji omogućuje fotografije zadivljujuće oštrine, jasnoće i detalja, a fascinantna je i mogućnost hvatanja scena brzog kretanja zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije. Snaga procesora, uz razvijen softver, daje nam optimiziranu komputativnu fotografiju u djeliću sekunde, zbog koje uređaj i dobiva nagradu DXOMARK-a za najbolje mogućnosti kamere 2024., osvojivši najvišu ocjenu 158. Ovaj sam pametni telefon koristio za mobilografiju više od tjedan dana i oduševio me svojim mogućnostima", naglasio je Kovačević te dodao kako je HONOR Magic6 Pro opremljen i najboljom telefoto kamerom u industriji.

No, snaga kamere krije se i u njezinoj sposobnosti snimanja i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, pa su čak i u tamnom vinskom podrumu Roxanich Winery and Design Hotela nastale vrhunske fotografije.

Novi standardi u kvaliteti zaslona i trajanju baterije

Kada su u pitanju druge značajke ovog premium pametnog telefona, ovdje je neizostavno istaknuti i bateriju koja je u Motovunu izdržala cjelodnevne aktivnosti - i šetnju na obroncima rijeke Mirne i fotografiranje i radionicu na kojoj su svi imali mogućnost isprobati kameru. HONOR Magic6 Pro dolazi s potpuno novom, drugom generacijom silicij-ugljične baterije s HONOR E1, čipsetom za upravljanje potrošnjom za poboljšanje energetske učinkovitosti. Zbog velikog kapaciteta baterije od 5600 mAH1, korisnici mogu bezbrižno mogu koristiti svoj uređaj tijekom dva dana, a u slučaju pražnjenja, uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge2 od 66 W, mogu ga napuniti do 100% u samo 40 minuta3.

Nezgode su, srećom, u Motovunu izbjegnute, no i da ih je bilo - HONOR Magic6 Pro ima i najotpornije staklo zaslona u industriji4. Zaslon sadrži napredne materijale s 50% poboljšanjem gustoće kristala, što poboljšava njegove sposobnosti apsorpcije udaraca do 10 puta, u usporedbi s običnim staklom5.

Jedini telefon s čak pet zlatnih DXOMARK oznaka u 2024.

HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio čak pet zlatnih oznaka u 2024., a ističe se u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom. Ovo postignuće označava nepokolebljivu predanost HONOR-a inovacijama i njegovo vodstvo u iskorištavanju vrhunske tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva.

Uređaj je u prodaji još od prošlog tjedna, kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, a dolazi u crnoj i zelenoj boji.6

Za više informacija posjetite HONOR onlineFacebookInstagram

20.03.2024. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh