« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
LOOL

Kako izgleda "savršena veza"

Količina savjeta koji se mogu naći u medijima na temu dobre veze je ogromna, pa su na HuffPostu odlučili napraviti zlatnu sredinu svega i evo što su dobili

Savršena veza je vrlo čudna biljka :)
Savršena veza je vrlo čudna biljka :) (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

savršena veza

,

ljubav

Savršena veza opisana je u mnogim savjetima svjetskih medija, a kako se neki od njih definitivno isključuju sami po sebi, Huffington Post odlučio je tu komičnu situaciju dodatno naglasiti skupljanjem najčešćih savjeta na jedno mjesto.

Tako se u savršenoj vezi partneri ne dopisuju često SMS-ovima ili preko društvenih mreža, nemaju djecu i apsolutno nije važno jesu li se službeno vjenčali ili nisu. 

Savršeni se parovi svađaju intenzivno samo na početku veze, nakon toga se više ne svađaju puno, a uz to bi trebali biti prvo i posljednje dijete u svojim porodicama, kako bi se onaj koji se navikao brinuti mogao posvetiti onome koji je navikao da stalno paze na njega.

Savršenim parovima nikad nije dosadno i sve poslove u kućanstvu su pravedno podijelili, no, da bi sve bilo baš onakon kako treba biti - trebali bi biti gay, jer su istraživanja pokazala da su homoseksualni parovi najsretniji u svojim vezama. 

Ali, kako je jedno drugo istraživanje pronašlo da su najzadovoljniji hetero parovi kod kojih je jedan partner feminist, imamo mali problem ...

Problem će se produbiti "činjenicom" da je formula savršene veze prelijepa žena i ne baš jako privlačan muškarac, koji bi uz to trebali imati zajedničke interese i malo zajedničkih prijatelja na Fejsu.

Ako ste se uspjeli pronaći u ovome, svaka vam čast!

25.01.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh