« Žene
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO :)

Muški osmijeh - što govori o muškarcu?

Da vidimo kako bi trebale reagirati na određene osmijehe koje vidite - tako ćete brže procijeniti s kim imate posla.

Kako se smiju dobri frajeri
Kako se smiju dobri frajeri (Shutterstock)
Više o

osmijeh

,

muškarci

,

značenje

Žene će uvijek reći da ih privlači muški osmijeh, no malo njih zna što on zapravo znači, pa da vidimo kako reagirati na određene osmijehe koje vidite - tako ćete brže procijeniti s kim imate posla.

Osmijeh koji se može primjetiti samo po titranju uglova usana - daje do znanja da se radi o osobi koja vas može voljeti, ali ne želi to odmah pokazati. Kod takvih muškaraca emocije se pokazuju u pravim trenucima, a kad vas osvoji, bit će samo vaš.

Gotovo neprimjetan osmijeh - s lagano podignutom gornjom usnom imaju ljubazni muškarci koji vole pomoći. Takvim osmijehom daju do znanja da uživaju u vašem društvu. To neće biti romansa iz bajki, ali će sigurno razviti duboka osjećanja prema vama ako se spojite.

Širok osmijeh - od uha do uha nose muškarci koji ne skrivaju ništa, čak ni svoje najintimnije osjećaje. Takvih nema puno, pa trebate znati da vam u njegovom društvu nikad neće biti dosadno, jer će vas uvijek pokušati zabaviti.

Zagonetni osmijeh - s rupicama na obrazima imaju likovi koji se vole igrati i uživaju u tome, pa ćete se morati dobro potruditi da ga osvojite, no budite spremni na činjenicu da će i on napraviti sve kako bi osvojio vas. 

23.04.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh