« Žene
objavljeno prije 11 godina
UŽIVAJTE ZAJEDNO

Muški filmovi koje će i žene htjeti pogledati

Koliko vam se puta dogodilo da ste večer proveli kod kuće s vašim dragim uz tv, ali niste se mogli dogovoriti što gledati? Mi ispravljamo ovu pogrešku

Malo do video kluba i uvalite se  :)
Malo do video kluba i uvalite se :) (Shutterstock)
Više o

zabava

,

žene

,

muškarci

,

"TV"

,

filmovi

Veliki Lebowski - u svakoj ženi postoji strah da će se njezin muškarac pretvoriti u glavnog lika. Radi se o čovjeku koji nema ambicija, domet mu je sjedenje na kauču i ne želi raditi ništa osim visiti naokolo sa svojim bizarnim prijateljima. ˝Veliki Lebowski˝ taj strah pretvara u mračni duhoviti genij, pokazujući kako je muški idealan svijet prilično smiješan. Također je nemoguće ne voljeti glumu Jeffa Bridgesa koji je briljirao u ovom filmu

Kum - riskirate društvenu blamažu ako ga niste pogledali. Ljudi će vas gledati čudno kada čuju da nemate pojma tko je Don Vito Corleone. Ovo je kultan i odličan film koji također uključuje Diane Keaton u mladim danima.

Fight club - Brad Pitt je polugol, mišićav i znojan veći dio filma. Najbolje što je ikad izgledao. Mnogim ženama sasvim dovoljan razlog, a film naravno nudi i kvalitetnu radnju.

Noć živih mrtvaca - film zapravo nije toliko strašan danas, koliko je smiješan i zabavan. Određene uloge odglumljene su amaterski, a ne obiluje ni mnoštvom specijalnih efekata. Ove odlike čine ga doista zabavnim za gledanje, zbog svojeg trash kultnog statusa.

Dobri momci - postoji mnogo glupih mafijaških filmova, no svi oni su zapravo imitacija ovog remek djela. Također je zabavno vidjeti kako kraljeve kriminala mogu ukrotiti njihove žene.

Polje snova - radi se o sporstkom filmu koji se opasno približio ženskom teritoriju. Naime, film je prepun emocija za koje će mnogi muškarci odbiti priznati da ih imaju. Ovaj film daje vam šansu da uživate u dirljivoj priči sa svojim dragim, a možda ga čak ugledate kako plače.

26.04.2013. 19:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh