« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
BLJAK?!

Muške misli za vrijeme seksa

U ovom slučaju ne mislimo na gluposti koje im prolaze kroz glavu kad gledaju golu ženu, nego kad trebaju odgoditi orgazam

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

muškarci

,

misli

,

odgađanje orgazma

Muškarcima svašta pada na pamet prije i tijekom seksa, no zapravo su najzabavnije misli kojima pokušavaju odgoditi orgazam kad shvate da će biti gotovi puno prije partnerice i ispasti zečevi u krevetu.

Tako je na prvom mjestu - sport, koji očito bez obzira na uzbuđenje koje donosi muškarcima u krevetu predstavlja najbolju moguću metodu odgode vrhunca, a nakon toga slijedi razmišljanje o poslu i financijama.

>> Ženska razmišljanja tijekom seksa >>

Neprivlačni političari i celebrityji došli su do četvrtog mjesta popularnosti na ovoj listi, čak više i od kućanskih poslova koji po definiciji muškarcima nisu pretjerano dragi. 

Začudno, bivša partnerica je na šestom mjestu, ispred video igrica i zemljopisa, da bi počasno deveto mjesto zauzela, ni više ni manje - baka!

>> Što vaš muškarac doista misli o seksu >>

Kad bi časne starice koje su pazile na unuke kao na oko u glavi znale kad njihovi dragi mališani najčešće misle na njih, vjerojatno bi se počele okretati u grobu ...

23.09.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh