« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Muške misli tijekom seksa

Muškarci razmišljaju tijekom seksa, vjerovali ili ne, makar se ponekad čini da im je jedina lampica upaljena u glavi ona koja mantra - orgazam, orgazam, orgazam ...

Što se mota po muškim glavama tijekom seksa?
Što se mota po muškim glavama tijekom seksa? (Dreamstime)
Više o

seks

,

muškarci

,

razmišljanje

Muškarci razmišljaju tijekom seksa ... dramska pauza ... i to često, ne samo o kolegici s posla ili nekoj celebrity ljepotici, već sasvim normalne misli o seksu. Evo i koje su najčešće:

A što ako ostane trudna? - mnogi su priznali kako im je ovo velika briga. Važno je da oboje razgovarate o tome koju kontracepciju biste koristili, bilo to pilula, spirala ili kondomi. Nikako ne smijete prešutjeti ako koristite neki oblik zaštite, a neki čak mogu biti i zabavni, poput stavljanja kondoma, posebno ako i to uvrstite kao dio predigre.

Kako će reagirati ako joj otkrijem o čemu maštam? - muškarci se boje odmah reći svoje fantazije partnerici. Bolje bi bilo da vi prvi počnete i otkrijete mu poneku svoju fantaziju. Tako će on znati smjer u kojemu krenuti i koje fantazije reći, a ako se to spomene tijekom predigre, možete biti spremni na genijalan provod.

Kako je dovesti do orgazma? - muškarci vole znati kako dovesti svoju partnericu do orgazma inače se neće osjećati kao muškarci. Zato je preporučeno da mu kažete što vas uzbuđuje i pomognete mu da vam pruži orgazam.

Njoj je oralni seks odvratan? - neke muškarce brine pomisao da vama se možda i ne sviđa pružanje oralnog seksa. Da vam možda ne paše okus ili imati njegovu 'stvar' u svojim ustima.  Dajte mu do znanja da u tome uživate. Gledajte ga u oči ili se dirajte slobodnom rukom. To će ga garantirano dodatno napaliti.

Oralna tehnika? - kad je u pitanju oralno zadovoljavanje, muškarci u većini slučajeva baš i ne znaju što bi trebali raditi- lizati, ljubiti ili nešto skroz treće. Recite mu što želite i navodite ga, isplatit će vam se oboma.

Ovo je tako dobro, svršit ću... - mnogi muškarci se boje prerane ejakulacije ili su uvjereni da imaju taj problem Dobar način da ga se riješi je da žena bude na vrhu i da ona kontrolira ritam seksa. Možete i napraviti pauzu između poza tijekom koje možete nastaviti sa ljubljenjem. To će zadržati uzbuđenje i odgoditi orgazam.

Taj orgazam zaslužuje Oskara - ako glumite orgazam ne samo da mu zadajete ogroman udarac na njegov ego, već i gubite priliku da mu pokažete kako se ispravi da vas uspije zadovoljiti. Ako ste iskreni po pitanju seksa u vezi puno ćete više napredovati i uživati u seksu. Nemojte glumiti orgazam, radije mu recite razlog zašto ga ne možete doživjeti ili, ako je on kriv, dajte mu natuknice kako se može poboljšati.

18.10.2016. 21:49:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh