« Žene
objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana
MYTHBUSTERS

Muškarci zapravo žele ovakve žene...

Čak 87 posto ispitanika složilo se da bi najradije izlazilo sa ženom koja je inteligentnija i obrazovanija od njih te da im ne bi smetalo ni da zarađuje više

Evo kakve se žene zapravo traže
Evo kakve se žene zapravo traže (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

idealna žena

Muškarcima je kod žena najbitniji izgled - ili je barem tako predstavljeno u javnosti i na društvenim medijima, no ako mislite da je to istina, prevarile ste se.

Naime, istraživanje koje je provela stranica Singles in America među single muškarcima otkrilo je koja je kvaliteta kod žena najprivlačnija većini muškaraca, a zanimljivo je da se uopće ne tiče izgleda.

Čak 87 posto ispitanika složilo se da bi najradije izlazilo sa ženom koja je inteligentnija i obrazovanija od njih te da im ne bi smetalo ni da zarađuje više.

Ništa manje šokantan podatak je da je 44 posto muškaraca izjavilo da želi ambicioznu partnericu kojoj je karijera na prvom mjestu.

Dakle, ako želite biti neodoljive frajerima, učite u školi i na faksu, budite ambiciozne u poslu i naučite voljeti sebe, a muškarci će doći sami. A možete se i odvažiti i prići im same jer je čak 90 posto ispitanika izjavilo da voli samouvjerene žene koje se ne boje napraviti prvi korak i pozvati muškarca na spoj. 

Možete li vjerovati?!

01.10.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh