« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
LOŠI IZBORI

Muškarci od kojih treba bježati glavom bez obzira

Muškarac koji je fnancijski ovisan o nekome ili mu je bivša u svakoj drugoj rečenici sigurno nije onaj kojeg tražite, kažu stručnjaci

Ovakvi vam ne trebaju
Ovakvi vam ne trebaju (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

loši muškarci

,

loš izbor

Žene su prilično izbirljive kad su muškarci u pitanju, no ponekad im se ipak omakne neka greška koju kasnije gorko zažale. Recimo, lik koji se još uvijek oporavlja od prošle veze - lako će pasti na neku nježnu dušicu, no čim malo stane na noge, potražit će neku drugu.

U takve spadaju i oni koji još uvijek žale za bivšom na malo naporniji način, preciznije, ne mogu je prestati spominjati, ili još gore, bivša im je sada - prijateljica o kojoj se brinu?

>> Tipovi muškaraca koje svaka žena treba izbjegavati >>

Ljubav na prvi pogled postoji, neosporno, no zapravo je to u većini slučajeva samo snažna privlačnost seksualne pozadine. Prava ljubav zahtijeva više vremena, pa ako vam on izjavi ljubav za par dana ... nestanite poput lastina repa.

Ni Kalimero nije baš neki izbor, jer će se stalno žaliti kako je život nepravedan prema njemu i sve će svoje loše poteze opravdavati na taj način. Da, i sve one koje će raditi u vezi s vama.

>> Koje muškarce treba obavezno izbjegavati >>

Za kraj - control freak. Ako baš sve mora biti po njegovom, pa i one stvari o kojima bi vi trebali odlučivati samostalno - bježite glavom bez obzira.

19.11.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh