« Žene
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
ZANIMLJIVO :)

Muškarci obožavaju ove ženske dijelove tijela... a one baš i ne

Čak 32 posto muškaraca izdvojilo je koljena kao najseksepilniji dio ženskih nogu, a nakon toga odmah dolaze listovi, koje bi žene rado smanjile

Muškarci ih jednostavno obožavaju
Muškarci ih jednostavno obožavaju (Arhiva)
Više o

manekenke

,

noge

,

duge noge

Noge su jedan od dijelova ženskog tijela koji je, vjerovali ili ne, možda i najkontroverzniji - žene nikad zadovoljne, a muškarcima odgovara stvarno svaka kombinacija.

Na promjer, mnoge žene sanjaju o dugim i mršavim nogama poput onih kakve imaju supermodeli. Uvjerene su da samo takve noge muškarcima izgledaju lijepo, ali varaju se. 

To je potvrdilo i jedno online istraživanje provedeno na velikom uzorku muškaraca. Oni su imali zadatak otkriti trebali koji dio ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi po njima trebale izgledati savršene ženske noge.

Gotovo 80 posto ispitanika otkrilo je da obožava zaobljene i naglašene listove. Oni su im puno privlačniji od mršavih listova. Upravo je to dio nogu koji žene ne vole i često ga uporno skrivaju od pogleda.

Ništa manje kritične nismo ni prema svojim bedrima. Smatramo da su prevelika i "predebela", ali muškarcima to ne smeta. Nešto manje od 50 posto ispitanih muškaraca kazalo je kako nema ništa seksipilnije od putenih bedara poput onih Jennifer Lopez.

Čak 32 posto izdvojilo je koljena kao najseksepilniji dio ženskih nogu, a nakon toga odmah dolaze listovi, koje bi žene rado smanjile.

Dakle, cure, ako niste sretne s nogama... nema veze, ima obožavatelja na bacanje!

07.08.2018. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh