« Žene
objavljeno prije 9 godina
MMM

Muškarci na ženama obožavaju ove stvari

Kad se krenete sređivati za izlazak, ne bi bilo loše pročitati ovaj članak prije određivanja večernje kreacije, jer muškarci imaju prilično predvidljiv ukus

Što se traži
Što se traži (Arhiva)

Žene se uređuju iz dva razloga - da bi se svidjele muškarcima i da bi se osjećale dobro u svojoj koži, no te dvije stvari nekad se ne preklapaju. 

Tako muškarci, kako je pokazao cijeli niz istraživanja, na ženama vole manje šminke nego što one vole staviti na sebe - žena koju muškarac želi za dugotrajnu vezu decentno je našminkana, dok one s jakom šminkom preferiraju za kratke flertove.

>> Kako izgleda savršena žena >>

Uži struk i širi bokovi se traže - čisto evolucijska stvar, da budemo iskreni, jer svaki će muškarac kad ugleda šire bokove podsvjesno pomisliti kako će ona lako rađati djecu. Može ovo vama zvučati kao iz srednjeg vijeka, no istina je ...

Zdrava kosa također je visoko na listi muških prioriteta, jer većinu njih magnetski privlači duga, gusta i sjajna kosa - i ovo je evolucijska priča, takva kosa se u muškom umu odmah izjednačuje s plodnošću i zdravljem.

>> Kakve osobine ima savršena žena >>

Visok glas muškarci povezuju sa sitnim i ženstvenim tijelom te mladošću, a obe su im te karakteristike neodoljivo privlačne. 

Za kraj - osmijeh. Nasmiješeni i vedri ljudi privlačni su uvijek, bili muškarci ili žene, a širok ženski osmijeh muškarce razoružava u trenu.

30.05.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh