« Žene
objavljeno prije 9 godina
SJAJNO!

Kako znati da vas partner poštuje

Muškarci često rade stvari na svoju ruku, no ne i u vezama u kojima poštuju partnerice, pa evo još nekoliko jasnih savjeta da ste ulovili pravoga

Poštovanje je važno u vezi
Poštovanje je važno u vezi (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

poštovanje

,

veza

Muškarci će najbolje svoju ljubav prema partnerici pokazati - poštovanjem, slažu se stručnjaci za veze i ukazuju na par znakova kojima žene mogu prepoznati da su našle upravo takvog partnera. 

Takav će muškarac uvijek važne odluke, makar se odnosile i na njegovu karijeru, donositi zajedno s partnericom, tako da je nikada neće staviti pred svršen čin.

Uz to, on je uvijek na njenoj strani, čak i kad nije u pravu, čak i kad su u pitanju njegovi roditelji ili braća s kojima je njegova draga u sukobu. Jednostavno, čuva leđa, uvijek i svugdje i na njega se može osloniti. Naravno, kasnije će ukazati na stvari s kojima se ne slaže, ali uz njega straha nema ...

Nikad ne laže - rijetkost, takve treba svijećom tražiti, ali ih ima, za njega ne postoje bijele laži koje su dozvoljene.

Za kraj, neće nikad napraviti ljubomornu scenu nego će to riješiti s dragom u privatnosti doma, a neslaganje mu je normalna stvar - nikako razlog za svađu.

Ako naletite na takvog, javite ženskom dijelu redakcije - gore od želje da ga upoznaju!

29.05.2015. 18:10:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh