« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
STRAVA U OHIJU

Muškarac nakon obiteljske svađe ubio sedmero ljudi

Amerikanac je prvo ubio djevojku, pa još četvvero ljudi u kući njenog brata te na kraju još jednu osobu. Otvorio je vatru i na policiju koja ga je u razmjeni metaka ubila

Fotografija vijesti
Više o

pokolj

,

Ohio

Obiteljska je svađa u američkom gradiću Copley završila tragično nakon što je muškarac ubio sedmero ljudi, među njima i 11-godišnjakinju, prenosi Hina.

Prema pisanju američkih medija naoružani muškarac prvo je ubio svoju djevojku, a potom otrčao do kuće njezina brata gdje je ubio još četvero ljudi. Potom je ušao i u treću kuću gdje je ubio još jednu osobu.

Pošto je primila poziv na broj 911 policija je vrlo brzo stigla na mjesto zločina. Policajci su opazili sumnjivog naoružanog muškarca koji pokušava pobjeći. Nakon što je otvorio vatru na policajce, oni su uzvratili i ubili ga, izvijestio je šef policije gradića Copleya.

On je kazao kako još nije poznato što je počinitelja potaknulo na ovakav pokolj, a u programu lokalne televizije WKYC objavljeno je kako je vjerojatno riječ o obiteljskoj svađi. U Copleyu, od Clevelanda udaljenom 80 km, živi oko 14.000 stanovnika.

08.08.2011. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh