« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

MSAN predstavio VIVAX pametne telefone

Prvi domaći smartphone uređaji iz MSAN-a dolaze u dvije veličine ekrana, 4 i 4.5" uz neke razlike u kvaliteti ekrana i par doatnih sitnica

Vivax snažno ulazi na tržište smartphona
Vivax snažno ulazi na tržište smartphona (Arhiva)
Više o

Vivax

,

smartphone

,

Vivax Smart Point X40

,

Vivax Smart Point X45

MSAN Grupa je danas predstavila prve, kao oni kažu, hrvatske pametne telefone koje su proizveli pod svojom markom Vivas, Smart Point X40 i X45. Telefoni se nalaze u prodaji već otprilike dva tjedna u Hrvatskoj i regiji, a na pressici smo doznali da su već prodali gotovo tisuću komada na domaćem tržištu i tri puta toliko na ostalima.

Vivaxovi smartphoni ulaze u nižu srednju klasu pametnih telefona na tržištu, a oba modela rade na dvojezgrenom procesoru BCM21663 od Broadcoma na 1GHz takta, uz 512 MB RAM-a i 4 GB za pohranu podataka, što se microSD karticama može proširiti do 32 GB.

Smart Point X40 košta 699 kuna, dok je za model X45 potrebno izdvojiti 899 kuna. Garancija traje godinu dana, a mogu se servisirati u mreži MSAN Grupe. 

Konfiguracije s potpunim podacima pogledajte na sljedećim linkovima: Vivax Smart Point X40Vivax Smart Point X45.

Ujedno su najavljeni i novi modeli koji će početi stizati iza Nove godine, a Vivax je odabrao tri klase u kojima namjerava ući na tržište - entry klasu s ekranima od 3.5 do 4", srednju klasu s ekranima od 4.5 do 5" i top klasu s ekranima od 5 do 5.3 inča.

03.12.2013. 15:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh