« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
WOW!

Moto Z2 modovi osvanuli na kineskim stranicama

Što se tiče dizajna, Moto Z2 ima gotovo minimalne promijene u odnosu na prethodni model uz puno sličnosti s Moto Z2 Play, službeno najavljenim 27. lipnja

Hrpa modova za Moto Z2
Hrpa modova za Moto Z2 (Arhiva)
Više o

Moto Z2 Play

,

Moto Z2

U Kini je slučajno ili ne, na službenim stranicama Motorole, objavljena fotografija Moto Z2 nadolazećeg pametnog telefona i pripadajućih modula, čije lansiranje je predviđeno za 25. srpnja.

Što se tiče dizajna, Moto Z2 ima gotovo minimalne promijene u odnosu na prethodni model uz puno sličnosti s Moto Z2 Play, službeno najavljenim 27. lipnja.

Prema slučajno objavljenoj fotografiji, izgleda da je kučište izrađeno od metala. Budući je izvorni Moto Z model nevjerojatno tanak s 5,2 mm što mu daje jedan atraktivan dojam, pretpostavlja se da novitet neće bit deblji. Debljina ili tankoća je osobito važna zbog modova  kako se ne bi narušavala previše ergonomija.

Android Authority web stranica sugerira da Lenovo bi mogao vratiti 3,5 mm priključak za slušalice. Podsjetimo, u prvom modelu nestao je  na žalost mnogih korisnika.

Moto Z2 - neslužbena specifikacija

Hardversku osnovu čini Qualcomm Snapdragon 835 platforma, što znači da koristiti čip Adreno 540.  Moto Z2 bit će dostupan za kupnju u dvije varijante radne memorije: 4 GB i 6 GB RAM-a. Model s 6 GB RAM-a ima 128 GB interne flash memorije.

Više pročitajte na portalu Preporučamo.com

11.07.2017. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh