« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Moskau i Letarg u Vintageu

Umjetničko glazbeni kolektiv Moskau i indie pop kantautor Letarg ovog četvrtka, 20. listopada u Vintage Industrialu

Sjajna večer u Vintageu
Sjajna večer u Vintageu (Arhiva)
Više o

Moskau

,

Letarg

,

Vintage Industrial Bar

,

koncert

Moskau, performativno-glazbeno-umjetnički kolektiv i kantautor Letarg održat će u četvrtak 20.10. s početkom u 21 sat koncert u Vintage Industrial Baru.

Moskau je jedinstveni kolektiv koji glazbu voli kombinirati s ostalim umjetnostima, a najviše s performansom. Ivan Gundić, Pavle Bojanić, Ivan Laić i Ivan Grobenskičine osnovnu maticu benda koja se prema zahtjevima kreativnosti povećava na i do petnaest članova koji barataju instrumentima kao što su harmonika, saksofon, industrijalne udaraljke, bicikl, klavijature.

Moskau je do sada izbacio četiri službena izdanja - "Moskau EP" (2010.), EP "Red" (2015.) te albume "Dirty Ground" (2015.) i "Gospel Machine" (2016.). Svi su oni sa zanimanjem i pozitivnim reakcijama prihvaćeni od publike i kritike kako u Hrvatskoj, tako odnedavno i u susjednoj Sloveniji.

Letarg je zapravo kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom u sastavu Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec, u tipičnoj rock formaciji,na uvjerljiv, prirodan i energičan način interpretira svoje pjesme. Riječ je tu o pop pjesmama koje svojom jednostavnošću pokušavaju natjerati na ples, ali i iznenaditi sa svojom kreativnošću i lucidnošću.

Letarg iza sebe ima dva dugosvirajuća izdanja: "Paravan" (2014.) i "Faze budnih sanjara (2016.)

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 25 kn, a na dan koncerta iznosit će 40 kn. Ulaznice za koncert Moskau i Letarg potražite u Kavezu (Savska 160) , Dirty Old shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrialu

18.10.2016. 14:33:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh