« Kultura
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SMIJEH U RAVNICI

Moliereov Umišljeni bolesnik u vinkovačkom kazalištu

Premijera Umišljenog bolesnika, u kojem glume Robert Ugrina, Tatjana Bertok-Zupković, Maja Lučić, Vladimir Andrić i Ivan Ćaćić, najavljena je za početak prosinca

Fotografija vijesti
Više o

Joza Ivakić

,

Vinkovačko kazalište

,

Umišljeni bolesnik

,

robert ugrina

Vinkovačko Gradsko kazalište Joze Ivakića počinje ovoga mjeseca pripremati prvu ovogodišnju premijernu predstavu - Moliereova "Umišljenog bolesnika" u adaptaciji i režiji Damira Mađarića, najavljeno je na konferenciji za novinare, a donosi Hina.

Premijera "Umišljenog bolesnika", u kojem glume Robert Ugrina, Tatjana Bertok-Zupković, Maja Lučić, Vladimir Andrić i Ivan Ćaćić, najavljena je za početak prosinca.

Ova bi predstava, rekao je ravnatelj vinkovačkog kazališta Ivica Zupković, trebala ponajprije nasmijati i zabaviti publiku.

"Umišljeni bolesnik" jedna je od najizvođenijih Moliereovih komedija, podsjetio je redatelj Damir Mađarić ocijenivši kako bi predstava trebala biti "i vesela, i zabavna, i tužna, i smješna".

Glumac Robert Ugrina dotaknuo se i pitanja zapošljavanja novih glumaca, rekavši kako svake godine samo s osječke akademije izađe velik broj novih glumaca te dodao kako od predstave očekuje da ponudi dobru zabavu a glumcima ostvarenje dobrih uloga po kojima će ostati zapamćeni.

19.10.2011. 16:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh