« Život
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
NIJE DOBRO

Moderne veze u problemima

Novac i nevjera najčešći su problemi koji dovode do prekida veze, no čitajući razne članke mogli bismo pomisliti da su i jedini, što jednostavno nije točno

Nije sve u lovi i seksu
Nije sve u lovi i seksu (Arhiva)
Više o

zabava

,

problemi

,

komunikacija

,

veza

,

očekivanja

Prekid veze uglavnom uzrokuju nevjera i novac, pokazala su mnoga relevantna istraživanja, no osim toga postoji još cijeli niz problema koji opterećuju moderne veze i onemogućavaju im razvoj i cvjetanje.

Tako, primjerice, nedostatak vremena postaje sve izraženiji, jer uz današnje opterećenje na poslu nije jednostavno pronaći vrijeme za zajedničke aktivnosti, pa makar one bile i gledanje omiljene serije. 

Ništa manje ne nedostaje ni zabave - ako više ne izlazite na spojeve, u klubove, kina, kazalište, izlete ... vaša će veza vrlo postati kao ona iz loših filmova, dvoje ljudi koji šute i rade svaki svoje u dnevnoj sobi. Tako nećete dugo izdržati, sigurno.

Naravno, tu su i nerealna očekivanja - ako u vezu uđete s mislima o potencijalima partnera, a ne o njegovim ili njenim stvarnim karakteristikama, vrlo brzo će se vaša očekivanja izjaloviti i shvatit ćete da ste s pogrešnom osobom.

Za to je djelomično odgovorna i loša komunikacija, koje će osim toga utjecati na apsolutno svaki aspekt zajedničkog života čineći ga nemogućim. 

Stoga, pripazite malo ...

24.11.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh