« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
VJEČNI I NOVI TRENDOVI

Moda za trudnice

Trudnice mogu eksperimentirati s modom; odličan izbor su sakoi, dugačke majice i puloveri te dobre trudničke traperice

Trudnica
Trudnica (Free Digital Photos/MWN)
Više o

moda

,

trudnoća

,

trudnice

,

odijevanje

,

moda za trudnice

Hollywood je zahvatio pravi baby boom, a buduće mame ponovno su zasjale na crvenim tepisima i pokazale kako ponosno prikriti trbuh i naglasiti neke druge dijelove tijela. Iako slavne žene imaju veliku prednost jer na raspolaganju imaju najbolje svjetske modne dizajnere, sve trudnice danas imaju priliku izgledati zanosno. Presudan je, kao i obično, stil.

Dizajneri tvrde da trudnice ne bi trebale izbjegavati strukiranu odjeću, a da najviše griješe upravo kada se pomire sa situacijom i misle da s trbuhom ne mogu biti moderne. Općenito, kada se radi o trudnicama postoje dvije modne škole - stara škola zalaže se za skrivanje trbuha, a glavno oružje su joj ravne haljine i što jednostavniji gornji dijelovi odjeće. S druge strane, novija se škola vodi načelom "što uže to bolje" pa dodatno ističe trbuh uskim haljinama, tajicama i majicama.

Na sreću, postoji i zlatna sredina koja objedinjuje najbolje iz navedenih filozofija. Ako je suditi po trudničkim kolekcijama za proljeće/ljeto 2011. u modi su posebno suknje i lagane košulje.

Najzanimljivije odjevne predmete, po pristupačnoj cijeni, imaju Topshop, Gap i Zara koji istovremeno prate modu ali imaju i vječne komade koji su uvijek "in". Svaka trudnica bi trebala uložiti u jedne dobre traperice, pri čemu jednostavno velike, široke traperice pritom nisu najsretnije rješenje jer vizualno debljaju.

Pored trudničkih traperica, u ormaru bi se trebale naći tajice i dugački puloveri koje možete nositi i nakon trudnoće.

Među pametnu kupnju ubrajaju se i tunike, maksi suknje s visokim strukom (na slici) i lanene bluze. Suknje bi protom trebali biti što jednostavnije i jednobojne, dok je na bluzama poželjno imati što više detalja. Trudnice su zapravo u odličnoj poziciji jer za vrijeme trudnoće mogu eksperimentirati s modom i zasjati u modnim kombinacijama koje inače izbjegavaju zbog sala na trbuhu ili bokovima (tijekom trudnoće im sigurno nitko neće zamjeriti veliki trbuh).

Top 3 odjevna predmeta za trudnice:

Sako
Nije bitno možete li sako zakopčati ili ne. U sakou ćete istaknuti trbuh a istovremeno izgledati poslovno elegantno.

Trudničke traperice
Decentne traperice koje su napravljene baš za trudnice su neizbježna oprema svake buduće majke. Udobne su, lijepo stoje uz tijelo, a mogu se nositi s majicama, sakoima, puloverima,...

Šarene majice i bluze
Trudnicama je sve dopušteno, a posebno velike široke, dugačke majice s blesavim/rokerskim slikama i natpisima. Bluze s uzorcima su posebno u trendu ove godine.

Piše: Emma E Forrest, Metro World News
25.01.2011. 16:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh