« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
IGRICE

Mobilno izdanje Sky Bridge

Posebno mobilno izdanje Sky Bridge igre od sad dostupno i putem Huawei preglednika

Sky Bridge
Sky Bridge (Huawei)
Više o

Huawei

,

AppGallery

,

Sky Bridge

Huawei je u suradnji s Ludigamesom, podružnicom najvećeg svjetskog izdavača igara Gamelofta, lansirao posebno izdanje online igre Sky Bridge i to isključivo za korisnike Huawei Browsera. Huawei Browser, vlastiti online preglednik tvrtke Huawei, korisnicima omogućuje izravan pristup igri i to bez instalacije te sudjelovanje u online turnirima, s mogućnošću osvajanja vrijednih nagrada.

Sky Bridge je popularna igra koju je razvio Gameloft, a prikazuje likove koji skaču s nebodera na neboder, stvarajući pritom mostove između zgrada čime osvajaju bodove. Riječ je o zabavnoj igri gdje je cilj razvući što više mostova te postignuti što veći broj bodova.

Huawei preglednik unaprijed je instaliran na svim Huawei pametnim telefonima, uključujući novu 10 i Mate 50 Pro, a svojim unaprijeđenim AI mogućnostima pretraživanja, korisnicima pruža potpuno prilagođen sadržaj. Preglednik također sadrži izbornik sa širokim rasponom igara kojima je moguće pristupiti bez da se igra prethodno instalira na uređaj. Zahvaljujući funkciji brzog biranja, igrama je moguće pristupiti jednim klikom na ikonu igre.

Kako bi potaknuo korisnike da igraju i otkrivaju online igrice na Huawei pregledniku, tvrtka je organizirala niz Sky Bridge turnira koja će u sljedeća tri mjeseca nagraditi najvještije igrače. Pobjednici turnira osvojit će Huawei nova 9 pametni telefon, drugoplasirani igrači Huawei MatePad Pro tablet, a igrači koji završe na trećem mjestu osvojit će Huawei Watch 3 Pro pametni sat.

Bliska suradnja između Huaweija i programera igara pomiče granice iskustva igranja kako bi oduševili sve korisnike. Ova jedinstvena suradnja Huaweija i Ludigamesa odličan je primjer važnosti koju pridajemo istraživanju novih inovativnih načina za uživanje u igricama, radeći u suradnji s partnerima. Ludigames je posebno prilagodio Sky Bridge kako bi ga učinio još dostupnijim za potrebe korisnika Huawei preglednika", rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Consumer Mobile Servicesa u Europi. „Uistinu se nadamo da će se naši korisnici dobro zabaviti i veselimo se njihovim povratnim informacijama, tako da nastavimo s oblikovanjem sjajnih projekata u aspektu online igara koje napreduju".

Mi u Gameloft Business Solutionsu, stručnjaci smo za prilagođavanje rješenja našim klijentima. Ponosni smo što radimo s Huaweijem kako bismo ovu vrlo popularnu igru prilagodili njihovim specifičnim potrebama, s potencijalom da dosegnemo 380 milijuna korisnika Huawei preglednika", objasnio je Yann Fourneau, potpredsjednik globalne prodaje i distribucije u Gameloftu. „Već 20 godina nudimo velike mogućnosti proizvođačima igara i operaterima da na zabavan način uključe što veći broj korisnika kroz ekskluzivna natjecanja koja im omogućuju da pokažu svoje vještine i osvoje vrijedne nagrade. Pomažemo tvorcima igara da se bolje povežu sa svojom publikom pružajući im pritom najbolje moguće iskustvo igranja".

Korisnici u Europi imaju mogućnost sudjelovanja na turnirima do 19. veljače, 2023. 

03.12.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh