« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Mjestimice sklisko u Gorskom kotaru, jak vjetar na A1

HAK podsjeća vozače da od 28.ožujka dnevna ili kratka svjetla na motornim vozilima tijekom vožnje danju ne moraju biti upaljena

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

skliski kolnici

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru, a povremeno jak vjetar puše na dionici autoceste A 1, od čvora Bosiljevo do tunela Mala Kapela, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Mogući su odroni na Jadranskoj (D 8) i Ličkoj (D 1) magistrali.

Zbog odrona za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 3 Čavle-Orehovica kod skretanja za Pašac. Obilazak: Rijeka -Kumičićeva -Kvaternikova -Vežica- čvor Draga -čvor Orehovica -čvor Čavle te čvor Čavle-čvor Orehovica -Banska vrata- Rijeka.

Zbog sanacije kolnika u zoni čvora Lučko, danas do 18 sati za sav promet bit će zatvoren izlaz iz pravca Karlovca (Jadranske avenije) prema Blatu (Stara karlovačka) i ulaz sa Lučkog (Stare karlovačke) na čvor Lučko. Obilazak je Jadranskom avenijom do Laništa, prema postavljenoj regulaciji.

Do 23. ožujka, zbog radova zatvorena je južna cijev tunela Sopač na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između Delnica i Fužina u smjeru Zagreba. Vozi se dvosmjerno sjevernom tunelskom cijevi u smjeru Rijeke.

HAK podsjeća vozače da od 28.ožujka dnevna ili kratka svjetla na motornim vozilima tijekom vožnje danju ne moraju biti upaljena.

Na graničnim prijelazima promet je rijedak

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

21.03.2010. 09:18:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh