« Biznis
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
GRAFIČKI DIZAJN

"Mit dizajn studio" osvojio treće mjesto na International Design Awardu

Vrhunski dizajn etiketa za Izborne berbe bobica i Izborne berbe prosušenih bobica tvrtke Feravino.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.idesignawards.com)
Više o

dizajn

,

International Design Awards

,

Mit dizajn studio

,

IDA08

Osječki "Mit dizajn studio" osvojio je treću nagradu na International Design Awards, u kategoriji grafičkog dizajna, s dizajnom i izradom ambalaže i etikete vina Izborne berbe bobica i Izborne berbe prosušenih bobica tvrtke Feravino.

U osmišljavanju ambalaže i etikete za boce vina, težili smo da, s obzirom da je vino ekskluzivno, i ambalaža odiše elegancijom i da je dovoljno atraktivna kao dar, izvijestio je danas Mit dizajn studio.

Na natjecanju je sudjelovalo više od dvije tisuće profesionalaca i studenata iz 50 zemalja, u pet kategorija - za arhitekturu, unutarnje uređenje, modu, produkt dizajn i grafički dizajn. Ukupno je izabrano 110 najboljih radova za 2008., kojima će se priznanja dodijeliti u svibnju na svečanosti u New Yorku.

Radovi će se predstaviti i na web stranici www.idesignawards.com, s opisom projekta i linkovima na web stranice dizajnera, te u posebnoj publikaciji IDA08, koja će biti distribuirana muzejima i knjižarama s umjetničkim knjigama u cijelome svijetu.

Mit dizajn studio osnovan je 1997. godine, u njemu radi deset mladih dizajnera, a specijaliziran je za grafički dizajn, pripremu i izdavaštvo. (hina/metro-portal)

11.02.2009. 13:46:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh