« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
STRAH I TREPET

Misteriozna zvijer terorizira englesko selo

Neki kažu kako podsjeća na hijenu, drugi na vuka, dok oni koji su vidjeli tajanstvenu zvijer koja terorizira Buckshaw Village tvrde da je riječ o križancu između vepra i velike mačke

Misteriozna zvijer terorizira englesko selo
Misteriozna zvijer terorizira englesko selo (Daily Mail)
Više o

Engleska

,

selo

,

zvijer

O čemu god bila riječ, odgovorno je za smrt manjeg broja divljači, dok su psi jednog mještanina pobjegli u strahu susrevši se s nepoznatim bićem čija viđenja lokalno stanovništvo prijavljuje već mjesecima.

Inicijalnim konsenzusom utvrđeno je da se radi o divljoj svinji koja je zbog hladnog vremena napustila šumu u potrazi za hranom, no stručnjaci tvrde kako takva životinja ne bi bila u stanju ubiti jelena.

Mještanin Tony Kenvig susreo se s zvijeri dok mu je jedne večeri pustošila vrt, te ju je opisao kao hijenu tamne dlake. Drugi mještanin, Shelley Levene dodaje: ˝Također sam vidio to čudo. Ne radi se o psu. Imam dva psa, koji su bili u službi policije. U tom trenutku nisu lajali pa sam izašao da vidim što se dešava. Oba su drhtala i sakrila se u svoje kućice.˝

Jedan zabrinuti mještanin uspio je zvijer snimiti mobitelom, a uvjeren je da se radi o nekoj vrsti mesoždera koji je odgovoran za smrt tri jelena u blizini parka. Radi li se doista o divljoj zvijeri koja terorizira selo, ili je riječ o zamjeni identiteta pa čak i o dogovorenoj prijevari ostaje vidjeti. Llokalna policija do sada nije zaprimila nikakvu prijavu.

20.01.2010. 17:04:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh