« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
ŽELJKO KERUM:

Mislim da mi je Ostojić prijetio smrću

'Čobani' se optužuju i šale, a 'ovce' bi vjerojatno trebale uživati u show-programu.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX/Ilustracija)
Više o

Split

,

Ranko Ostojić

,

prijetnje

,

Željko Kerum

,

splitski gradonačelnik

,

Miroslav Šarić

,

Neno Ninčević

Splitska policija potvrdila je da je Željko Kerum kasno sinoć prijavio dobivanje uznemiravajuće SMS poruke u kojoj mu se navodno prijeti smrću. Uskoro se pojavila i teorija kako je spornu poruku poslao SDP-ovac Ranko Ostojić.

Kerumu je naime, na sastanku o Splitskom festivalu, glazbenik Neno Ninčević pokazao poruku koju mu je poslao Ostojić, a u kojoj piše kako ''nije loše volje, jer ionako će ga (Keruma) za mjesec dana uhapsiti, pa će ponovno biti izbori''. Ranko Ostojić je priznao da je SMS-poruku, koju je Kerum prijavio policiji poslao on. ''Poruku sam poslao odmah po objavi rezultata u izbornoj noći. To je bila šala, privatna komunikacija između mene i Nene'', rekao je Ostojić.

Kerumov odvjetnik Miroslav Šarić potvrdio je da je poruka autentična, a prema njegovom mišljenju u njoj ima elemenata klevete i uznemirujućih prijetnji. Šarić je dodao kako je Ostojić ipak bio ravnatelj policije i da se ne zna kakva on saznanja zapravo ima, 'ali sama poruka upućuje da bi Željko do kraja mjeseca trebao završiti u zatvoru', javlja Dalmacijanews.

Splitski gradonačelnik smatra da je Ostojić izgubio kompas od kada je izgubio izbore, te da misli kako stoji i iza nedavnih prijetnji smrću koje su stizale na njegov privatni mobitel.

Tko je kome i čime točno prijetio još nije poznato jer policija još nije sastavila izvješće, ali očito je kako se 'splitske igre' nastavljaju punom parom. Kada će druga polovica filozofije 'kruha i igara' doći na repertoar političkih garnitura u Dioklecijanovom gradu, također nije poznato, ali čini se kako je 'igranje' trenutno važnije od ustrojstva poglavarstva, mogućim sukobima interesa i brojnim drugim, pravim pitanjima koja čekaju odgovore. (metro-portal)

09.06.2009. 14:07:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh