« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
ISTRAŽIVANJE

Mišićavi muškarci su loši dečki

Ako vas privlači dobro isklesano muško tijelo, bilo bi vam pametnije da ga zaobiđete u širokom luku

Lijepo građeno tijelo ne znači i lijepo razvijen mozak
Lijepo građeno tijelo ne znači i lijepo razvijen mozak (FreeDigitalPhotos)
Više o

tjelovježba

,

ravnopravnost spolova

,

mišići

,

tjelogradnja

,

mišićavi muškarci

Lijepo oblikovano muško tijelo ideal je ljepote još od antike, a svaki dobro građeni muškarac osjetio je vruće ženske poglede na sebi. No, istraživanje znanstvenika sa sveučilišta Westminster pokazalo je da je ženama pametnije da se takvih likova klone ...

Istraživanje je obradilo 327 heteroseksualnih muškaraca, jedna trećina od njih bila je slobodna, a rezultati su sve samo ne pohvalni za muški rod. Naime, jasno se pokazalo da što je muškarac mišićaviji ima seksističkija uvjerenja i više ne voli žene. 

Kao da su uz izgradnju mišića gradili i primitivan odnos prema ženama, muškarci s mišićima u velikoj većini vjeruju da su žene niža vrsta, jednakost spolova im je potpuno nepoznata, a uz to vjeruju da svojom nabildanom pojavom dokazuju vlastitu superiornost u odnosu na žene, kao i na ostatak muške populacije.

Stoga, opsesivno pumpanje mišića, po svemu sudeći, stvarno ima veze s kompleksima i pokušajem da se vlastitim izgledom dobije na važnosti, ma kako ona umjetna bila, dok se pritom žene svode na obične objekte iskorištavanja.

30.06.2012. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh