« Seks
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
MMM

Mirisom probudite strast u krevetu

Mirisi igraju veliku ulogu u seksu, a odabir pravog može i njadosadniji seks pretvoriti u fantastično iskustvo

Miris žene može opako napaliti muškarca
Miris žene može opako napaliti muškarca (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

miris

,

najbolji seks

,

miris tijela

Mirisi su važan dio doživljaja u krevetu, no ne parfemi, nego prirodni mirisi kojima ćete sigurno zapaliti partnera. 

Tako recimo muškarci obožavaju svježe citrusne mirise koji su suptilni, no ipak poticajni, a najbolje ih je koristiti u ljeto. Miris naranče je stimulirajuć, pa se i u aromaterapiji koristi za razbuđivanje i poticaj. 

Kokos je takav miris da jednostavno tjera muškarca da vas poželi pojesti od užitka, tako da se toplo preporučuje upotreba šampona s mirisom kokosa, a ako ste na spoju, naručite neko piće s aromom kokosa.

Miris jabuke je jednostavan i svjež, a dovoljna je i slika sočne jabuke koju grizete da poželite to napraviti i partnerici. Oblizali bi je kad miriše po čokoladi, tako da se ženama može naglasiti da je miris čokolade prava eksplozija u krevetu.

Vanilija je ženstven miris za kojim neki muškarci jednostavo polude, jer ih podsjeća na kolače koje bi rado pojeli. Ako imate miris vanilije na vratu i iza uha, budite sigurni da će tim dijelovima posvetiti naročitu pažnju. 

Naravno, u nedostatku svega navedenog, oslonite se na svoj prirodni miris tijela, ne stavljajte nikakve parfeme ili dezodoranse jer će to upaliti bez greške. 

08.08.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh