« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
KRITIKE

Mirela Holy žestoko raspalila po Čačiću

„Pokaže li se da je doista kriv za smrt dvije osobe, Čačić mora preuzeti odgovornost i snositi posljedice", zaključila je Holy

Moralni standardi, ako su već postavljeni tako kako jesu, moraju vrijediti za sve jednako, smatra bivša ministrica
Moralni standardi, ako su već postavljeni tako kako jesu, moraju vrijediti za sve jednako, smatra bivša ministrica (Youtube screenshot)

Odgovarajući na novinarsko pitanje o tome hoće li odluka u sudskom procesu koji se vodi protiv Radimira Čačića u Mađarskoj štetiti Vladi, bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy rekla je kako on uopće nije trebao postati članom Vlade.

Uz to je dodala i da moralni standardi, ako su već postavljeni tako kako jesu, moraju vrijediti za sve jednako.

Bivša ministrica, a danas saborska zastupnica, ostavku je dala iz „moralnih razloga", nakon što je u javnost procurio njezin e-mail predsjedniku uprave HŽ Holdinga, u kojem pokušava lobirati za suprugu stranačkog kolege.

„Pokaže li se da je doista kriv za smrt dvije osobe, Čačić mora preuzeti odgovornost i snositi posljedice", zaključila je Holy.

U komentiranje istog sudskog postupka upustio se i Dragutin Lesar, koji je rekao kako je premijer Milanović ljestvicu podigao previsoko, zbog čega ju neki ne mogu preskočiti, dok se drugi provlače ispod nje. Dodao je i kako nema očekivanje od presude.

Pomirljivi komentar dao je zastupnik IDS-a Damir Kajin, koji je rekao da će većina saborskih zastupnika poslije sjednice sjesti u svoje automobile i voziti kući, pri čemu se svima može dogoditi slična tragedija, zbog čega ne treba nikoga osuđivati prije negoli to učini sud.

21.06.2012. 17:06:24
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    segor19871211
    24.06.2012. 21:21
    što to nije govorila prije smjene? :/
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh