« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
BIZNIS

MIPRO online Forum

Blockchain tehnologija za cirkularnu ekonomiju, jer bez toga nećemo dugo trajati na Zemlji

Blockchain i cirkularna ekonomija
Blockchain i cirkularna ekonomija (Arhiva)
Više o

blockchain

,

MIPRO

,

online forum

MIPRO organizira Forum aktualne tematike pod nazivom "Blockchain tehnologija za cirkularnu ekonomiju" koji će se održati u utorak, 25. svibnja preko digitalne platforme Zoom s početkom u 10 sati

Suorganizatori Foruma su Centar za informatiku i računarstvo Instituta Ruđer BoškovićHashnet d.o.o.Blockchain AdriaTolar.io, Blockchain DIH i SIMORA.

Jezik događaja je hrvatski (alternativno engleski), a pristup je besplatan za sve sudionike.

Ovaj Forum ima za cilj intenzivirati primjenu Blockchain tehnologije u Hrvatskoj i unaprijediti inicijativu za izgradnju pilot Blockchain infrastrukture (CroBSI) te stvoriti poveznicu sa sličnim inicijativama u Europskoj uniji. Namijenjen je naprednim gospodarskim subjektima koji namjeravaju dati doprinos razvoju inovativnih primjena u novim okolnostima i mogućnostima vezano za cirkularnu ekonomiju i šire.

Detaljan program preuzmite OVDJE.

Prijaviti se možete na https://forms.gle/aGrCnpq94tiXDAj98, nakon čega ćete povratno dobiti poveznicu za direktan pristup događaju. 

Svi zainteresirani će se moći uključiti u ovu inicijativu i u zajedničkoj simbiozi sa sudionicima Foruma u organizaciji MIPRO-a pokrenuti novi val visokotehnološkog stvaralaštva za brži rast na tržištu.

Piše: Sanja Ledinek
20.05.2021. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh