« Komentari
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
PREDIZBORNA LUPETANJA

Ministar Karamarko ne odustaje od svoje predizborne platfome

I dalje su na tapeti komunistički zločini, kojih se HDZ redovito sjeti prije izbora

Predsjednički wannabe Tomislav Karamarko
Više o

komemoracija

,

Bleiburg

,

Tomislav Karamarko

Iako je među viđenijim HDZ-ovcima teško pronaći one koji na dnu ormara ne skrivaju crvenu partijsku knjižicu iz „tamnice naroda", predizborno guslanje svaki puta je isto, uz neočekivani pijetet prema Ivici Račanu.

Ovoga je puta povod prvi izaslanik Vlade na komemoraciju u Bleiburgu. Sanaderov paradni ministar kojeg je naslijedila Jadranka Kosor, Tomislav Karamarko, ponovno se oglasio na temu masovnih grobnica žrtava komunističkog terora. Prema Karamarku, Vlada ima što reći na tu temu i željela bi, od sveg srca, procesuirati krivce.

Naravno, Vlada po tom pitanju nije napravila ništa. Kad Relković iz Hrasta podijeli par stotina upitnika po Kustošiji i nađe masovnu grobnicu u tom kvartu, mediji šute ... No, čim Karamarko „koliko je tih indijanaca" otvori usta na tu temu, naslovnice su garantirane.

"Mi se ne bavimo nikakvim ideologijama, ni fašizmom, ni antifašizmom, ni komunizmom, ni antikomunizmom, ni zločinima koji su počinjeni, a za koje nitko, nije odgovarao. Zločini nisu ideološki obojeni, naša je dužnost da detektiramo i definiramo počinitelja, a i postojeću objektivnu odgovornost", kaže Karamarko.

Da ne budemo zlobni, pozvali bi ministra da rasvijetli zločine koji su se dogodili vrlo nedavno, sva moguća „mafijaška" ubojstva po gradu, privatizacijski kriminal, ubojstva nevinih civila nakon Oluje (kako ih nisu izvršile regularne postrojbe neke vojske, spadaju u njegovu ingerenciju), a pritom neka pošalje kvartovske policajce u preliminarno ispitivanje o mogućim masovnim grobnicama iz i nakon Drugog svjetskog rata.

Prvo će nam vratiti barem dio opljačkane države i oprati nas pred međunarodnom zajednicom, a drugo će napokon odati počast nevinim ljudima koje su pobili komunistički zločinci. Ovako, gomilanjem floskula i predizbornih obećanja, jedino može onemogućiti Sačića, Relkovića i HSP da zasluženo otmu glasove Jaci ....

Piše: Metronom
14.05.2011. 14:22:27
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    14.05.2011. 15:11
    on će riješavati nešto iz 45' koji bolesnik a ni ovo što je 90'tih i danas nije riješeno mislim stvarno debil nad debilima neka riješava onda i iz prvog svjetskog rata
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh