« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
SRPSKI TISAK:

Milovanović je u Beogradu bio 'poslovno'

U pretresu unajmljenog stana pronađen je arsenal oružja, prigušivači, krivotvoreni dokumenti, lažni brkovi...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

Srbija

,

Beograd

,

slučaj Pukanić

,

uhićenje

,

Željko Milovanović

,

Dragan Milanović

,

profesionalni ubojica

Beogradski dnevnik 'Blic' danas je prenio kako je u Željko Milovanović, osumnjičenik za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, u Srbiju došao ne u bijegu, nego 'poslovno'. U njegovom je iznajmljenom beogradskom stanu tijekom pretresa pronađen arsenal oružja i oprema za praćenje i prisluškivanje, no policija je izjavila kako još ne raspolaže s dovoljno podataka koji bi ukazali na planiranje zločina.

Milovanović, koji se danas nalazi na kriminalističkom saslušanju, uhićen je s dva lažna dokumenta, srpskom i slovenskom putovnicom na ime Dragan Milanović. Iz policije su izvjestili kako inspektori Milovanovića neće saslušavati zbog sudjelovanja u ubojstvu Pukanića jer je za to nadležan istražni sudac Specijalnog suda koji vodi istragu.

Prema pisanju 'Večernjih novosti' u Milovanovićevu stanu zatečen je arsenal oružja i druge opreme - dva 'škorpiona', šest pištolja, streljivo, prigušivači, nekoliko perika i par lažnih brkova, što je standardna oprema profesionalnih ubojica. Milanović je poslije pretresa odveden u prostorije beogradske policije gdje je dao izjavu, pri čemu je pristao na razgovor o svim temama osim o ubojstvu Ive Pukanića.

Željko Milovanović (Gavro), uhićen je u Beogradu u nedjelju navečer, pod sumnjom da je postavio eksploziv kojim su ubijeni Pukanić i Franjić. Milovanović bi, nakon saslušavanja u policiji, trebao biti saslušan pred istražnim sucem Specijalnog suda u Beogradu, koji će potom odlučiti hoće li protiv Milovanovića pokrenuti istragu i odrediti mu pritvor.

Izvor: Hina

02.06.2009. 13:22:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh