« Knjiga
objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana
KNJIGE

Miljenko Jergović: Inšallah, Madona, inšallah

Međuvjerski odnosi Srba i Muslimana kroz stoljeća, složena povijest događanja i likova u proteklim razdobljima, sve do današnjice

Miljenko Jergović
Miljenko Jergović (Arhiva)
Više o

knjige

,

Miljenko Jergović

,

Miroslav Pelikan

U nekoliko proteklih decenija, književnik Miljenko Jergović izazivao je značajan interes za svoj opus. Pisao je i objavljivao i o prošlosti i o sadašnjosti, o životu, suživotu, neživotu na prostorima jugoistoka Europe, s motivima Bosne u fokusu.

Nakladnik Fraktura nedavno je objavila njegovu zbirku priča Inšallah, Madona, Inšallah u nizu Djela Miljenka Jergovića, kao devetu knjigu. Ovaj se naslov prvi puta pojavio 2004. godine u nakladi Durieuxa.

Međuvjerski odnosi Srba i Muslimana kroz stoljeća, složena povijest događanja i likova u proteklim razdobljima, sve do današnjice.

Niz priča Miljenka Jergovića zasigurno će dobiti nove čitatelje i u ovom fino opremljenom, tvrdo ukoričenom izdanju, onako kako pravim piscima i dolikuje.

Uvijek upozorim čitatelje, nemojte se preplašiti 480 stranica ove knjige, u hipu ćete je pročitati i ostaviti negdje blizu kako bi joj se iznova vratili.

Piše: Miroslav Pelikan
03.07.2023. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh