« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina
ZNA SE

Milinović: Nisam dao potporu Sanaderu

Ivo Sanader je napustio HDZ i Vladu u najtežim trenucima, stoga niti ima, niti će bilo kada imati moju potporu, kaže Milinović

Darko Milinović
Darko Milinović (Ronald Goršić/Cropix)
Više o

Darko Milinović

,

Ivo Sanader

Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Darko Milinović oštro je danas odbacio, kako navodi, insinuacije da je na bilo koji način tijekom jučerašnje tiskovne konferencije dao bilo kakvu potporu Ivi Sanaderu.

Milinović u priopćenju navodi da se "radi o običnim insinuacijama i podmetanjima" u pojednim medijima jer je na tiskovnoj konferenciji, između ostalog, naglasio da je sve odluke u svom resoru donosio samostalno.

"Ivo Sanader je napustio HDZ i Vladu u najtežim trenucima, te je pokušao puč u stranci, te sam zbog toga glasovao za njegovo isključenje iz stranke, stoga niti ima, niti će bilo kada imati moju potporu. Moju vrlo jasnu potporu, kao i potporu Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije, ima predsjednica Vlade Jadranka Kosor, s kojom će HDZ na čelu, u to sam čvrsto uvjeren, pobijediti na sljedećim parlamentarnim izborima", kaže se u Milinovićevu priopćenju. (hina/metro-portal)

19.11.2010. 15:14:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh