« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
POPULARNOST NIJE VAŽNA

Milanović: Odgađanje izbora je lagana agonija

SDP-ovac smatra kako bi od Vlade bilo politički i državnički mudro reći da je sada puno drukčija klima od one 2007. te vidjeti ima li ili ne mandat potporu društva

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/CROPIX)
Više o

HDZ

,

Vlada

,

Zoran Milanović

,

SDP

,

Jadranka Kosor

Odgađanje izbora u ovoj situaciji je jedna lagana agonija koja se samo produbljuje, izjavio je danas predsjednik SDP-a Zoran Milanović tijekom razgovora s članovima stranke i predstavnicima Foruma mladih i Foruma žena u Križevcima.

Milanović smatra kako bi od ove Vlade bilo politički i državnički mudro za Hrvatsku reći da je sada puno drukčija klima od one 2007. te vidjeti ima li ili ne mandat potporu društva.

"Gospođa Kosor trenutno ima solidnu popularnost, no to je varljivo, padne to, imao sam je i ja", rekao je Milanović dodavši kako su, kad je visok rejting, velika i očekivanja, a pred gospođom Kosor su ogromna, jer je velika kriza. Ocijenio je kako je gospođa Kosor probudila iluziju da bi mogla promijeniti klimu u Hrvatskoj.

"Napravila je dvije tri čistke i polovičan sporazum sa Slovenijom, a mogla je i bolje," napomenuo je dodavši kako je HDZ stvorio sustav koji se mora potpuno promijeniti. Po Milanovićevim riječima, HDZ-u su partneri ljudi koji kroz taj sustav žive u politici pa bi se raspisivanjem izbora sada moglo ugroziti njihove interese. (hina/metro-portal)

13.03.2010. 20:42:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh