« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ČUVAJU SE OHOLOSTI

Milanović: Ne mogu špekulirati kada će biti izbori

Zoran Milanović kaže da SDP ni nakon najnovijih afera visokih dužnosnika HDZ-a ne želi nagađati hoće li doći do prijevremenih izbora

Zoran Milanović
Zoran Milanović (Cropix)
Više o

HDZ

,

Zoran Milanović

,

SDP

,

prijevremeni izbori

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović kazao je danas kako njegova stranka ni nakon najnovijih afera povezanih s dužnosnicima HDZ-a ne želi špekulirati o mogućim prijevremenim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj.

"Špekulacije ostavljam drugima. Mi radimo svoj posao i čuvamo se oholosti jer izbori, kada god budu, bit će težak test za nas, a nakon toga posao. Ne mogu špekulirati kada će biti izbori", kazao je Milanović hrvatskim novinarima u Sarajevu gdje je boravio u posjetu SDP-u Bosne i Hercegovine.

>> SDP: Hrvatskoj trebaju izbori kako bi smijenila nesposobnu Vladu

Milanović je u Sarajevu s predsjednikom Socijaldemokratske unije Makedonije (SDU) Brankom Crvenkovskim iskazao punu potporu Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine (SDP BiH) na nedjeljnim općim izborima u BiH.

Istaknuo je kako je potpora SDP-a Hrvatske SDP-u BiH i njezinu kandidatu za člana predsjedništva BiH Komšiću potpuno prirodna jer su to dvije partnerske i sestrinske stranke, ujedno članice europske socijaldemokratske obitelji.

Milanović nije želio posebno komentirati aktualno raščišćavanje s kriminalnim aferama u Hrvatskoj. "Mislim da se time bavi netko drugi a ne SDP", kratko je kazao Milanović. (hina/metro-portal)

01.10.2010. 19:35:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh