« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
BUĐENJE OPORBE

SDP: Hrvatskoj trebaju izbori kako bi smijenila nesposobnu Vladu

Kosor je umjesto korupcije pomela radnike i seljake, izjavila je Biljana Borzan

Borzan
Borzan (Vlado kos/Cropix)
Više o

SDP

,

Biljana Borzan

,

seljaci

,

prijevremeni izbori

,

novčanica

Predsjednica osječkog SDP-a i saborska zastupnica Biljana Borzan izjavila je danas u Osijeku kako je predsjednica Vlade Jadranka Kosor u godinu dana svoga mandata umjesto korupcije pomela radnike i seljake te da bi za Hrvatsku najveća ušteda bila kada bi se, usporedno s referendumom o izmjenama zakona o radu, održali i izbori kako bi građani mogli smijeniti ovu, kako drži, nesposobnu Vladu.

Na konferenciji za novinare Borzan je ocijenila kako premijerka Kosor svojim posljednjim medijskim istupima krivnju za teško stanje u zemlji pokušava prebaciti na sindikate, a time vjrojatno i na svakog pojedinca koji je potpisao zahtjev za održavanje referenduma.

"U godinu dana predsjedavanja Vladom premijerka Kosor je građanima najavila da će građanima servirati krumpir-salatu, a u stvari servirala im je bućkuriš, sačinjen od lažnih obećanja, strmoglavog gospodarskog pada, ukidanja radničkih prava i namještanja HDZ-ovaca po upravama državnih poduzeća", ustvrdila je Borzan.

Ocijenila je kako je, umjesto najavljivane borbe s korupcijom do posljednjeg daha, premijerka Kosor na ovaj način do posljednjeg daha dovela hrvatsko radništvo i seljaštvo.(hina/metro-portal)

29.06.2010. 13:10:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh