« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
NAJAVE

Microsoft najavljuje novi Xbox Series X 23. srpnja

Službeno predstavljanje će se održati 23 srpnja, a događaj će biti moguće pratiti uživo na četiri platforme: YouTubeu, Twitchu, Facebooku i Twitteru

Xbox X stiže...
Xbox X stiže... (Microsoft)
Više o

Microsoft

,

Xbox X

Nakon predstavljanja Sony PS5, na redu je da pod svjetla reflektora dođe najveći konkurent - Xbox Series X igraća konzola.

Službeno predstavljanje će se održati 23 srpnja. Događaj će biti moguće pratiti uživo na četiri platforme: YouTubeu, Twitchu, Facebooku i Twitteru.

Jedna od značajki nove generacije Xbox Series X konzole je Smart Delivery inicijativa. Njena poanta je u tome da ako ste jednom kupili neku igru za Microsoft Xbox One, Xbox One S ili Xbox One X modele, nećete trebati ponovno kupiti za najnoviju generaciju konzole. Ali problem je, što je Smart Delivery potpuno dobrovoljan i neki programeri, pokušavaju zaraditi na prodaji samostalnih verzija igara za određene konzole. Međutim, Microsoft se tome oštro protivi.

Dobra vijest je da su već tvorci FIFA 21, Cyberpunk 2077, Destiny 2, Assassin's Creed Valhalla i drugih igara najavili ponuditi besplatnu nadogradnju na verziju za Xbox Series X.

Očekuje se da će Microsoft otkriti osim same konzole i igre posebno optimizirane za Xbox Series X te najaviti potpuno nove naslove poput Halo Infinite. 

Piše: Sanja Ledinek
10.07.2020. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh