« Život
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
DERMA ROLLER

Metodom mučenja do dugo željene ljepote

Kozmetička industrija poznata je po svojoj kreativnosti te proizvodima koji će vam osigurati vječnu ljepotu od kolijevke pa do groba, sve dok ste spremni za njih izdvojiti pozamašnu svotu novaca

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.derma-rollers.com)
Više o

derma roller

,

kozmetika

Jedan od takvih jest bizarna spravica pod imenom Scientia Derma Roller. Kako navode proizvođači, radi se o revolucionarnom izumu koji ima nevjerojatnu mogućnost prirodne stimulacije kolagena i elastina u koži bez da je se oštećuje. Jednostavan je za uporabu, a mogu ga koristiti i muškarci i žene.

Radi na principu zabadanja mikroigala u kožu, čiji cilj je privremeno otvaranja pora. Koža to registrira kao štetu, što stimulira oslobađanje faktora rasta i obnove, poput gore navedenih supstanci. Ljudsko tijelo reagira na ozljedu tako da inicira proces zacjeljenja, a ponavljanje ove metode potpuno će regenerirati vašu kožu.

Čak i holivudske zvijezde koriste metodu mikroigala kako bi im koža bila glatka i mladolika. Vjerojatno najpoznatiji celebrityji koji su se podvrgli ovom tretmanu su Angelina Jolie te njezin suprug Pitt.

Proizvođači se kunu kako je tretman potpuno bezbolan jer su iglice dugače samo 1 milimetar, a osjećaj prilikom upotrebe može se pisati kao lagano "draškanje".

17.01.2010. 20:52:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh