« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
WORLD FASHION

Međunarodni sajam mode od 4. do 6. lipnja u Splitu

Organizatori najavljuju da će na Europe future fashionu sudjelovati najpoznatiji svjetski modni kreatori

(Wikipedia)
Više o

Sajam mode Split

,

Europe future fashion

,

Željka Kerum

,

Alen Kekić

Na splitskim Prokurativama od 4. do 6. lipnja ove godine prvi će se put održati međunarodni sajam mode "Europe future fashion" koji će postati tradicionalan, a na njemu bi trebali sudjelovati najpoznatiji svjetski modni kreatori, najavila je danas na konferenciji za novinare splitska tvrtka Song, organizator sajma.

Zemlja partner na ovogošnjemu sajmu mode u Splitu bit će Francuska, rekla je Irena Bosnić iz tvrtke Song, dodajući da je pokrovitelj sajma splitska Gradska uprava.

Pročelnica za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Gradske uprave Željka Kerum je istaknula kako će se tim sajmom Splitu i Dalmaciji dati nova dimenzija u turističkoj ponudi. "Želimo da Split postane središte modnih događaja u ovom dijelu Eurupe", rekla je pročelnica Kerum.

Inicijator sajma Alen Kekić je najavio da će trodnevnu manifestaciju na Prokurativama snimati i specijalizirana televizija koja prati modne događaje diljem svijeta - World Fashion Chanel. Po njegovim riječima, na međunarodnome sajmu mode u Splitu bit će angažirana i organizacija koja okuplja modne dizajnere iz svih krajeva svijeta - World Fashion Week.

Kekić je istaknuo da su svoj dolazak dosad potvrdili europski i dizajneri iz drugih dijelova svijeta, među kojima su i David Priol iz Francuske, Rosy Garbo iz Italije, Jatin Varma iz Indije, Adam Spagnolo iz SAD-a i Marko Mitanovski iz Srbije. (hina/metro-portal)

14.04.2010. 15:30:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh